Skip Navigation

Køb nu!

Pris:  kr 349.99
349.99
Antal:
print
Pavlovo Posad uld sjaler fra Rusland ( Pavlovo Posad Russian Shawl ) » Sjal.Stoerrelse: 89 x 89 cm

Russiske Uld toerklaeder.Gyldne blade. 146-5

Russiske folkemusik sjaler er kendt for sin skønhed og fineste elegance over hele verden. Russisk uld sjaler er designet til at give en moderne kvinde form af nåde og originalitet. Design af russiske uld og ged ned sjaler stammer fra folkemusik traditioner i de forskellige regioner i Rusland. De sjaler er fremstillet af ren naturlig 100% uld, som ikke er udsat for nogen form for tekniske behandling og leverer høj kvalitet og blødhed af et stof, giver et produkt storslået udseende og er uovertruffen fordel! Sjalet varmer i koldt vejr, i en varm sæson uldne fiber vil hjælpe din hud "at ånde".

Alle sine modeller er af meget pæn fremstilling, og er opdelt i to linjer af varer:
- "Traditionelle" rækkevidde med en massefylde fra ca 80 med 100g med m²
- "Eksklusive" interval med en styrket massefylde 131g til m²
I den traditionelle sortiment, er frynser udføres i ren uld, og med maskinen.
For det eksklusive område, ud over den styrkede tæthed af frynser ud af silke, ofte beskriver grunde til broderi, og der tilsættes et ad gangen med hånden af erfarne håndværkere.'

Pavlovsky Posad Uld Sjal sker på Pavlovo Posad fabrik, som er en lille by lige uden for Moskva. Factory har været der siden 1812. Indtil i dag Pavloposadskaya fabrik producerer en meget bred vifte af smukke uld sjaler og tørklæder, begunstiget af mange kvinder. Traditionelt kvinder bruger dem som hovedbeklædning eller slid dem omkring deres skuldre eller taljen. Nogle sjal mønstre er inspireret af moderne Rusian designkoncepter og endda brugt til oprettelse af nye overtøj.

Hver sjal eller tørklæde er ledsaget af den fremstilling etiketten